1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Nick Carter - Egy nehéz nyomozás (rossz állapotú)

A Difficult Trail

Szerző
Fordító

Kiadó: Nick Carter kiadóvállalat
Kiadás helye: Ujpest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím: Nick Carter Amerika legnagyobb detektivje
Kötetszám: 26
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 22 cm
ISBN:
Megjegyzés: Rendkívül ritka! Uj sorozat. Egyedül jogositott magyar kiadás. Nyomatott Faragó György könyvnyomdájában, Ujpest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

John Brayton halála.

Nick Carter olvasószobájában egy lefátyolozott hölgy várakozott a hirneves amerikai detektivre, észrevehetőleg türelmetlenül, mig ez átvette régi, hüséges... Tovább

Előszó

Részlet:

John Brayton halála.

Nick Carter olvasószobájában egy lefátyolozott hölgy várakozott a hirneves amerikai detektivre, észrevehetőleg türelmetlenül, mig ez átvette régi, hüséges inasától, Józseftől, annak elegáns névjegyét. Miszesz John Brayton családi ügyeivel behatóan.
Közel három hónap mult el már azóta, hogy ügyfelének és régi ismerősének, a milliomos John Braytonnak feleségét nem látta.
Akkoriban ez telefon utján szólitotta őt magához Braiton Hillsbe, nyári birtokára, hogy leplezzen egy titokzatos dolgot, mely előző éjjel adta elő magát. Arról volt szó, hogy unokaöcscsét elrabolták és helyébe egy elárvult angolnőt csempésztek, miáltal azt akarták elérni, hogy John Brayton ezt leányának fogadja és ismerje el s aztán örökösévé tegye.
Az összeesküvők cselszövényének célja végeredményben az volt, hogy ők maguk juthassanak Brayton millióihoz.
Miriam Archer, az árva, akarata ellen vett részt ez összeesküvésben és semmitsem tudott az örökségvadászok tervéről. Vissza

Nick Carter

Nick Carter műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nick Carter könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Nick Carter - Egy nehéz nyomozás (rossz állapotú) Nick Carter - Egy nehéz nyomozás (rossz állapotú) Nick Carter - Egy nehéz nyomozás (rossz állapotú) Nick Carter - Egy nehéz nyomozás (rossz állapotú) Nick Carter - Egy nehéz nyomozás (rossz állapotú) Nick Carter - Egy nehéz nyomozás (rossz állapotú) Nick Carter - Egy nehéz nyomozás (rossz állapotú)

A borító részben elvált a tűzéstől, szakadozott, foltos. A lapok foltosak, szélük sérülékeny.

Állapot: Rossz
7.900 ,-Ft
40 pont kapható
Kosárba
konyv