Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!
A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Pink Floyd

Inside Out - Kifordítva/Az én történetem

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Rock Hard Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 349 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 963-218-892-6
Megjegyzés: Fekete-fehér, színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

Fülszöveg

A Pink Floyd minden idők egyik legkreatívabb, legsikeresebb és legmaradandóbb együttese. Az Inside Out - Kifordítva az első könyv, melyben a Pink Floyd egyik tagja saját szemszögéből írja meg a zenekar történetét.
Nick Masona z egyetlen, aki végig részese volt a Floyd negyvenéves történetének. Így a dobok mögül az együttes életének minden szakaszát végig tudta követni: a késő hatvanas éveket, amikor a londoni underground kedvencei voltak, Syd Barrett állapotának romlását és távozását, a klasszikus Floyd-hangzás kialakulását, a The Dark Side Of The Moon világra szóló sikerét, az együttesen belüli feszültségek és problémák növekedését, a szakítást Roger Waters-szel, és a David Glimourral közös döntést, hogy hírnevüket kockára téve Pink Floyd néven folytatják a munkát.
Mikor Nick Mason megírta beszámolóját a rock egyik legragyogóbb és legötletesebb zenekaráról, nemcsak saját memóriájára és kutatásaira támaszkodott, hanem igénybe vette a Pink Floyd-sztori legfontosabb szereplőinek... Tovább

Tartalom

Diákévek6
Underground34
Freak Out Schmeak Out60
A részek összege100
Ütemváltás132
Nincs sötét oldal158
Kemény munka192
A léggömb felszáll218
Írás a falon238
Kommunikációs csőd262
Újrakezdés - marad minden276
Tanulva az eseményekből310
Utóirat340
Kronológia350

Nick Mason

Nick Mason műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nick Mason könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem