1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szekszárd és Villány-Siklós borgasztronómiája (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Paginarum Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 185 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 18 cm
ISBN: 963-9392-11-1
Megjegyzés: Niszkács Miklós és Mészáros Attila szerzők által dedikált példány. Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Borvidékek bölcsessége6
Szekszárdi borvidék11
Szekszárd borvidékének földrajzi helyzete, fekvése, domborzata13
Éghajlat14
Alapkőzet és földtani viszonyok14
Talajok15
A szekszárdi borúton17
Fajtaösszetétel a szekszárdi borvidéken22
Fehérborszőlőfajták23
Vörösborszőlő-fajták24
A borvidék borÁSZAI26
Bor és gasztronómia63
Receptek70
Tolna és Baranya megye borvidékeit összekötő gasztronómia és népművészet84
Szőlő és bor a szekszárdi borvidéken84
Sárköz: a hímzés és varrás népi művészetének, emlékeinek gazdag világa91
Szekszárd - Villány - Siklós borvidékének gasztronómiai hagyományai96
Villány - Siklós borvidéke99
Villány - Siklós borvidékeinek földrajzi helyzete, fekvése, domborzata101
Vilány-Siklós Borút104
Fajtaösszetétel a Villány-Siklós borvidékén110
Villány multja111
A borvidék borÁSZAI117
Gasztronómia Villányban - Baranyában163
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv