A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Soups

Szerző
Szerkesztő
Fotózta

Kiadó: Time-Life Books
Kiadás helye: Alexandria
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 108 oldal
Sorozatcím: Williams-Sonoma Kitchen Library
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 22 cm x 22 cm
ISBN: 0-7835-0250-8
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal, illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Cook up a pot of flavorful soup for dinner tonight. It's easy to prepare and serve Minestrone with White Beans and Pasta, Yankee Corn Chowder, French Onion Soup Gratinée, or Cream of Broccoli with Aged Cheddar. Or try Mexican Albóndigas with Beef-and-Tortilla Meatballs, Chinese Hot-and-Sour Soup with Duck, Seafood and Okra Gumbo or New England Clam Chowder. There are even refreshing cold soups, from Gazpacho to Iced Melon Soup with Champagne and Ginger.
Filled with kitchen-tested recipes from best-selling cookbook author Norman Kolpas, this beautiful, practical volume showcases soup in all its delicious simplicity. Each recipe is shown in a glorious full-color photograph, and all the basics are included, from kitchen equipment to making stocks to adding a flavorful garnish. An illustrated glossary provides a quick reference to essential terms.
Soups is part of the Williams-Sonoma Kitchen Library, a comprehensive series of cookbooks written by outstanding international food... Tovább

Fülszöveg


Cook up a pot of flavorful soup for dinner tonight. It's easy to prepare and serve Minestrone with White Beans and Pasta, Yankee Corn Chowder, French Onion Soup Gratinée, or Cream of Broccoli with Aged Cheddar. Or try Mexican Albóndigas with Beef-and-Tortilla Meatballs, Chinese Hot-and-Sour Soup with Duck, Seafood and Okra Gumbo or New England Clam Chowder. There are even refreshing cold soups, from Gazpacho to Iced Melon Soup with Champagne and Ginger.
Filled with kitchen-tested recipes from best-selling cookbook author Norman Kolpas, this beautiful, practical volume showcases soup in all its delicious simplicity. Each recipe is shown in a glorious full-color photograph, and all the basics are included, from kitchen equipment to making stocks to adding a flavorful garnish. An illustrated glossary provides a quick reference to essential terms.
Soups is part of the Williams-Sonoma Kitchen Library, a comprehensive series of cookbooks written by outstanding international food authorities and created under the general editorship of Chuck Williams, founder of Williams-Sonoma, America's leading cookware stores and catalog. Each volume concentrates on a single main ingredient or kind of food, and is expressly designed for practical, everyday use in the home kitchen. Vissza

Tartalom


Vissza

Norman Kolpas

Norman Kolpas műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Norman Kolpas könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Soups Soups Soups Soups Soups Soups

A védőborító enyhén szakadozott, foltos.

Állapot:
3.440 ,-Ft
17 pont kapható
Kosárba
konyv