820.341

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Szexgyilkosok

A baltás gyilkos, Leszbikus szeretők, Pánik a Paradicsomban, A Kukkoló, A stoppos halála, A német hentesek

Szerző
Fordító

Kiadó: Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 283 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 17 cm x 11 cm
ISBN: 963-7755-72-1
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrált.

Fülszöveg

Harminc teljes részletességgel dokumentált bűneset olyan férfiakról és nőkről, akiket aberrált szexualitásuk késztetett arra, hogy öljenek.
A szexuális bűncselekmények száma egyre növekszik. Sok férfi gátlástalanul fogdossa a nők mellét, vagy éppen szeméremsértő módon meztelenkednek. Akadnak olyan idősebb férfiak, akik hidegvérrel letérdelnek a padlóra, hogy "bekukkantsanak" magányos, miniszoknyás lányok lába közé, azután vadul maszturbálni kezdenek előttük.
Ezek persze a kevésbé veszélyes esetek, az áldozatok "csak" lelki sérülést szenvednek, erőszakra, bármiféle testi kapcsolatra nem kerül sor.
A szexuálisan aberrált férfiak és nők egy része azonban nem riad vissza a brutális gyilkosságoktól sem.
Matuska Szilveszter azért robbantotta fel a biatorbágyi vasúti hidat, mert a katasztrófa látványa szexuális kielégüléshez juttatta. A leszbikus szeretők megölték egyikük édesanyját, mert az el akarta választani a - szerinte - természetellenes kapcsolatot folytató lányokat.
A... Tovább

Norman Lucas

Norman Lucas műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Norman Lucas könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem