1.035.089

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Uz Bence

Regény

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Pallas-Akadémia Könyvkiadó
Kiadás helye: Csíkszereda
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 210 oldal
Sorozatcím: Nyírő József Művei
Kötetszám: 6
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 973-665-079-0
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az Uz Bence-sorozat novellái egytől egyig az az őstermészettől még el nem szakadt embernek, a havas nyers és primitív, s különösképpen: mégis bonyolult és érzékeny lelkű fiának a belső világába nyitnak mélységes bepillantást. S hozzá: milyen keretben, a színeknek és szavaknak milyen zenéje közben történhetik ez a bepillantás! Emberrel, állattal hogy vele él, együtt lélegzik és liheg maga az erdő, az ő ragyogóan színes őszével, fenségesen hallgatag, csupahó telével, ellenállhatatlan sodrú tavaszával, melyben ember, állat és növény kicsordulásig feszült nedvek bőségével telítődik... A leírás, a természet megelevenítésének varázslatos képessége különben is Nyirőnek mindig egyik legjobban méltányolt, legerősebb írói kiválósága volt. De hogy lát ezenkívül ez a küzdelmeken, szenvedéseken edződött, élete delén álló író már mindent, életet és halált, a megértő bölcsességnek mily magasságából!

Nyirő József

Nyirő József műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nyirő József könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv