1.034.202

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ki kicsoda a KOS-ban?

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Komlósi Oktatási Stúdió
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 144 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
"SZAKMAI VÉLEMÉNY
a Komlósi Oktatási Stúdióban zajló médiaszakember-képzésről
Van szerencsém a kezdetektől figyelemmel kisérni a Komlósi Oktatási Stúdió az újságíróképzésben betöltött... Tovább

Előszó

Részlet:
"SZAKMAI VÉLEMÉNY
a Komlósi Oktatási Stúdióban zajló médiaszakember-képzésről
Van szerencsém a kezdetektől figyelemmel kisérni a Komlósi Oktatási Stúdió az újságíróképzésben betöltött szerepét.
Az iskola a magyar médiában az elsők között ismerte fel a riporter- és szerkesztő-utánpótlásnevelés hiányosságait. Már az I. évfolyam legtehetségesebb hallgatói ott tüsténkedtek az MTV sportosztályán, ezért az 1990-ben Sportriporter-stúdió néven alapított vállalkozás hamarosan elnyerte a TeleSport Alapítvány támogatását is, s tudomásom szerint a Magyar Olimpiai Bizottság és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége is hivatalosan pártfogolta a kezdeményezést.
A TeleSportnál az évek során az iskola 26 egykori hallgatója kapott - részben főállású, részben un. szerződéses, illetve megbízásos - munkát, köztük nem egy azóta sztárriporterré emelkedett fiatal (Borbély Zoltán, Engyel István, Faragó Richárd, Győrffy Ágnes, Hadler Andrea, Hajdú B. István, Horváth Ferenc, Kemény Viktor, Kiss Kinga, Kovács Géza László, Léderer Ákos, Martini Tamás, Méhes Gábor, Mérei Andrea, Molnár Tímea, Pataky Tibor, Rokob Péter, Suba Kata, Szilasi Viktória, Takács Krisztián, Tóth Csaba, Urbányi istván, Újvári Gábor, Várhegyi Ferenc, Vécsei Mihály, Zoltán János).
Az írott sajtóban az év legtehetségesebb fiatal újságírójának felajánlott Németh Gyula-díjat az eddigi lehetséges négy alkalomból kétszer az iskola volt hallgatója (L. Pap István, illetve Misur Tamás) nyerte el.
Az 1993-tól már Média Stúdió néven zajló képzés a nagyelőadások mellett a konzultációk, szemináriumok és műhelyfoglalkozások számának fokozatos növelésével biztosítja, hogy tanítványai később zökkenőmentesen bekapcsolódhassanak az írott és az elektronikus sajtó szerkesztőségeinek munkájába. (Erre garancia a tanárok példátlanul rangos névsora is: rendszeresen oktat többek között Bárdos András, Betlen János, Érdi Sándor, Fiala János, Gyárfás Tamás, György Péter, Győrffy Miklós, Horvát János, Kertész Zsuzsa, Nagy N. Péter, Sebes György, Vámos Miklós.)
Mindennél jobban bizonyítja az iskola eredményes munkáját az itt végzett hallgatók megjelenése a sajtó különböző területein, hiszen ma már mindegyik országos televíziós társaságnál, szinte valamennyi rádióadónál és a legtöbb országos napilapnál találkozhatunk ,,komlósis húzóemberekkel".
A Komlósi Oktatási Stúdió oktatási koncepciója, működése és eddigi eredményei indokolják a képzés támogatását.
Budapest, 1998. április 17.
/Vitray Tamás /" Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ki kicsoda a KOS-ban? Ki kicsoda a KOS-ban?
Állapot:
980 Ft
490 ,-Ft 50
4 pont kapható
Kosárba
konyv