1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Olcsón, de jót!

Korszerű és gyorsan elkészíthető ételek gyűjteménye

Szerkesztő

Kiadó: Baranya Megyei Egészségnevelési Intézet
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 24 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

E receptfüzetek megjelenésének az volt a célja, hogy megismertessük Önöket olyan ételválasztékkal, melyek gyorsan és aránylag olcsón elkészíthetők! Szeretnénk elérni ezáltal azt is, hogy hazánkban... Tovább

Előszó

E receptfüzetek megjelenésének az volt a célja, hogy megismertessük Önöket olyan ételválasztékkal, melyek gyorsan és aránylag olcsón elkészíthetők! Szeretnénk elérni ezáltal azt is, hogy hazánkban egyre nagyobb érdeklődésre tegyen szert az egészséges táplálkozás. Ezt a füzetet nemcsak úgynevezett "szakácskönyvnek" tekintjük, de szemléletformáló szerepet is szántunk neki. Nem szükséges hozzá nagy szakácstehetség, csupán válogatni kell bátran a különböző ételfajták között.
A család étkezési szokásaiba új színt hozhat a nyers ételek sora. A gabonaipar gyártmányfejlesztése során új (diétás, diabetikus) termékek kerültek forgalomba (korpa, búzacsíra stb.) amelyekből egyszerűen és gyorsan készíthetők el a készételek. Étkezési kultúránkban a sajtnak - ennek a kiváló élelmiszernek - még mindig nincs elég rangja. Ennek fő oka abban rejlik, hogy nálunk a sajtot az étel befejezésének vagy legfeljebb a szendvicsek alkotóelemének tekintik, pedig önálló fogásként különböző variációkban elkészíthető. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv