A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vad angyal 1.

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Saxum Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 254 oldal
Sorozatcím: Vad angyal
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-9308-00-5
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Milagros egy Buenos Aires-i zárdában nevelkedik, mert a szülei csecsemőkorában elhagyták. A lázadó ifjú hölgy állást kap a gazdag és hatalmas, konzervatív erkölcsű, ám álszent Di Carló családnál. Idegen számára ez a világ, nem akar és nem is tud alkalmazkodni a számára elfogadhatatlan szabályokhoz és törvényekhez. Néha úgy érzi, megfullad. Fogságában csupán a kedves, vonzó Ivo Di Carlóhoz fűződő szerelme jelent vígaszt, a fiú azonban már jegyben jár Florencia Rizzóval, a nagy tekintélyű vállalkozó lányával. Milagros nem adta fel, hogy megkeresse családját, megtalálja a szüleihez vezető utat. Számos akadályon, intrikán és rosszindulatú cselszövésen kell átverekednie magát, hogy megtalálja rokonait, és ami ennél talán még fontosabb, megtalálja önmagát is.

Oliver Juan Lopez

Oliver Juan Lopez műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Oliver Juan Lopez könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv