| Kiadó: | Magánkiadás |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Félvászon |
| Oldalszám: | 146 oldal |
| Sorozatcím: | Országos Húsipari Kutatóintézet Évkönyve |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar Angol Orosz |
| Méret: | 22 cm x 15 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | További szerzők a könyvben. |
| Bevezetés | 11 |
| Kralovánszky U. P.; Mosonyi G.: Vágóállatok minősítésének korszerű módjai | 29 |
| Lencsepeti J.: Húsipari üzemek telepítésének kérdései | 44 |
| Kassai D.; Kárpáti Gy.: Doboz- és gépsonka nyersanyagának előhűtése és pácolása hűtött pácoldatban | 53 |
| Körmendy L.; Vass P.: Doboz-sonka gyártásának korszerűsítésére irányuló kutatások | 58 |
| Incze K.: A doboz-sonka és füstölt-főtt készítmények mikroflórájának hőpusztulási vizsgálata és ennek alapján a főzési optimum megállapítása. Javaslatok az optimális főzési technológia megállapítására | 63 |
| Cselkó M.; Ghimessy L.; Körmendy L.: Tartósított töltelékárú folyamatos megszakítás nélüli gyártástechnológiájának kialakítása | 72 |
| Kárpáti Gy.: Szárazárúk: szalámi és tartós kolbászfélék gyártástechnológiájának korszerűsítésére irányuló kutatások | 78 |
| Orsós K.: A hazai füstgenerátor kutatásban, tervezésben és kivitelezésben eddig elért eredmények | 86 |
| Szeredy I.; Orsós K.: Húsárúk füstöléstechnológiájának korszerűsítésére irányuló kutatások | 95 |
| Kassai D.; Kárpáti Gy.: Kísérletek húsok egyfázisú fagyasztására | 102 |
| Mlynarik J.; Szarka E.: A sertészsír kis egységben történő csomagolásának helyzete. Értékelés a távlati feladatok | 112 |
| Mlynarik J.; Szarka E.: Műbelek alkalmazásának vizsgálata kenősárúk gyártásához | 116 |
| Ghimessy L.: A műbelek gyártásának, illetve gyártási lehetőségeinek gazdaságossági vizsgálata | 121 |
| Zukál E.: Az anyagnorma-előírások, nyersanyagösszetétel és késztermék összetétel összefüggései | 128 |
| Az 1962. évben az Intézet tagjai által írt közlemények jegyzéke | 135 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.