1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Oscar Wildes Werke in zwölf Bänden VII-IX. (gótbetűs)

Oscar Wilde művei tizenkét kötetben VII-IX. kötet - Vera oder die Nihilisten/Salomé. Die Herzogin von Padua/Lady Windermeres Fächer. Eine Frau ohne Bedeutung/Vera vagy a nihilisták/Salomé. A páduai hercegnő/Lady Windermere legyezője. Egy jelentéktelen asszony

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Globus Verlag
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 661 oldal
Sorozatcím: Oscar Wildes Werke in zwölf Bänden
Kötetszám: 7-9
Nyelv: Német  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN:
Megjegyzés: Gótbetűs kiadás. Három kötet egy könyvben.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A 19. századi viktoriánus hagyományoktól dohos Anglia irodalmába friss levegőt hozó szellő volt Oscar Wilde, akit művei alapján embertestbe zárt angyalnak, magánéleti eseményei kapcsán pedig emberbőrbe bújt démonnak hihetünk. Ő volt az első író, aki azon erkölcsök – vagy inkább erkölcstelenségek – szerint élt, amelyek saját költeményeiben is megjelentek. Ő volt az első művész, aki megnyitotta azokat a kapukat, amelyeken addig más még csak bekopogtatni sem mert.
Az Oscar Wilde életművét feldolgozó 12 kötetből álló sorozat 7., 8. és 9. köteteiben a Vera vagy a nihilisták, a Salomé. A páduai hercegnő és a Lady Windermere legyezője. Egy jelentéktelen asszony című műveket találjuk.

Oscar Wilde

Oscar Wilde műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Oscar Wilde könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Oscar Wildes Werke in zwölf Bänden VII-IX. (gótbetűs) Oscar Wildes Werke in zwölf Bänden VII-IX. (gótbetűs) Oscar Wildes Werke in zwölf Bänden VII-IX. (gótbetűs) Oscar Wildes Werke in zwölf Bänden VII-IX. (gótbetűs) Oscar Wildes Werke in zwölf Bänden VII-IX. (gótbetűs) Oscar Wildes Werke in zwölf Bänden VII-IX. (gótbetűs) Oscar Wildes Werke in zwölf Bänden VII-IX. (gótbetűs)

A borító és a lapélek enyhén foltosak. A kötés megnyílt.

Állapot:
5.480 Ft
2.740 ,-Ft 50
14 pont kapható
Kosárba
konyv