A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A meditáció útja

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Édesvíz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 237 oldal
Sorozatcím: Osho - Ezotéria
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-507-027-5

Fülszöveg


„Meditáció nélkül nem ismerheted az élet titkait, csak az élet felszínét."
OSHO
A hiperaktív 21. századi elmének nem könnyű leállni és megtapasztalni a csendet és a tudatosságot. Mindezt felismerve, Osho új meditációs technikákat dolgozott ki, melyek válaszolnak a modern elme kihívásaira.
A meditáció útja ezeket a technikákat mutatja be könnyen átlátható formában. Az olvasó mindennap a meditativ élet egy új oldalát ismeri meg, és egy egyszerű gyakorlati meditációt, illetve figyelemfejlesztő gyakorlatot. Miután mindezeket megtapasztalta, minden fejezet egy témába vágó Osho-idézettel és egy jegyzetlappal zárul. A könyvet olvasva bepillanthatunk Osho szeretetről, haragról, relaxációról és sok más témáról megfogalmazott különleges bölcsességébe, ami irányt mutat nekünk a belső elfogadás, az öröm és a mindfulness világába.
A meditáció útja megtanítja, hogyan szerezhetjük vissza velünk született meditativ természetünket, amit a társadalomba való beilleszkedés során elveszítettünk. A... Tovább
Fülszöveg Kép

Osho

Osho műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Osho könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem