1.031.350

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tiszta lelkiismeretű emberek I-II.

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Új Magyar Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 804 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 15 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Nagy Honvédő Háború alatt a német megszállók talán jobban féltek a hallatlanul gyorsan, észrevétlenül mozgó, váratlanul odacsapó partizánosztagoktól, a láthatatlan hadseregtől, mint a frontcsapatoktól.
A Vörös Hadsereg nagyszabású hadműveleteit mindvégig eredményesen támogató, legendás Kovpak-sereg fegyvertényei történelmi hitelességgel és művészi plaszticitással elevenednek meg a regény lapjain. Különösen az egyes partizánok életútját epizódként bemutató fejezetek emlékeztetnek a nagy orosz realisták legkülönbb műveire.
Versigora első személyben mondja le a partizáncsapat vakmerő portyáinak történetét - joggal, hisz a leírt eseményeknek maga is résztvevője vagy tanúja volt. Ezért hat ránk oly közvetlenül a három műfajt - a dokumentumprózát, a memoárt és a hagyományos értelemben vett regényt - egyesítő alkotás, amely méltó emléket állít a spontán eredetű, de igen jól szervezett partizánmozgalomnak, az ellenség hátában harcoló tiszta lelkiismeretű embereknek.

P. Versigora

P. Versigora műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: P. Versigora könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tiszta lelkiismeretű emberek I-II. Tiszta lelkiismeretű emberek I-II. Tiszta lelkiismeretű emberek I-II. Tiszta lelkiismeretű emberek I-II. Tiszta lelkiismeretű emberek I-II. Tiszta lelkiismeretű emberek I-II.

A kötetek borítója kopott, a lapélek és néhány lap foltos. A kötetek címlapjain és egy lapon tulajdonosi pecsét látható.

Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv