A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A fészekfosztogató

Szerző
Grafikus

Kiadó: Móra Ferenc Ifjúsági Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 228 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-11-2699-4
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal.

Fülszöveg

Ennek a kedves, hangulatos könyvnek Török Marci, a tizenkét éves falusi kisfiú a hőse. A történet 1940-ben játszódik, vagyis a mai fiatal olvasók számára a messzi múltban, nagyszüleik ifjúságának idején, amikor hiába volt eleven eszű, tehetséges egy gyerek, ha szülei szegények voltak, nem tanulhatott tovább. Török Marcinak is gyermekfővel kell munkába állnia. Először a falusi bodnár mellett dolgozik, majd bikagondozó lesz és cséplőmunkás, és hajtó a vadászaton... s mi minden még? Kiskocsis az uradalmi intéző mellett, exportra küldött állatok kísérője és madártojásgyűjtő, hogy aztán a vadorzókat üldöző, félelmetes hírű, de érző szívű rokon vadőr segítőjeként mindjobban megismerje és megszeresse az erdőt. Pálfalvi Nándor új regénye érzelemgazdag, figyelemre méltó írás. Főhőse, a talpraesett, sokat próbált fiú kalandjai, élményei fontos és igaz üzenetet továbbítanak a múltból a mai kor gyermekének. A kötetet Csavlek András rajzai illusztrálják.

Pálfalvi Nándor

Pálfalvi Nándor műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pálfalvi Nándor könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem