1.034.869

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szerelmes album (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Iskolaszolga Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 123 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-8295-00-7
Megjegyzés: Pálffy Judit szerző által dedikált példány. Fekete-fehér illusztrációkat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Kaptam egy szép nevet. Soha nem éreztem, hogy engem éppen így kellett elnevezni, hogy pontosan ez a név fejezi ki a legtöbbet belőlem. Volt, aki így hívott, volt, aki... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Kaptam egy szép nevet. Soha nem éreztem, hogy engem éppen így kellett elnevezni, hogy pontosan ez a név fejezi ki a legtöbbet belőlem. Volt, aki így hívott, volt, aki másként nevezett. Sokáig Eszter szerettem volna lenni. Néha nem is figyelek föl rá azonnal, ha a nevemen szólítanak. Még ma is meg tudok lepődni, ha valaki becézés nélkül a nevemet mondja.
Szerelmem! Mindig másként szólítottál. Hogy is mondtad először?... Azóta negyedszázad telt el. Illett-e hozzám az a megszólítás, nem tudom. De Te nagyon szépen hívtál. Puhán, lágyan, úgy éreztem, hogy repülök.
Szerelmem! Te ki vagy? Hogyan szólítsalak ennél szebben, mint mit az érzelemre értünk, s néha becsesebbnek érezzük, mint számtalan alakodból eggyé formálni, ezernyi gondolatodat újból átélni, száz és száz azonos vonásodból különössé tenni. Szerelmem! Pazar színekkel tudsz egy tónust, a szürkéből pedig szivárványt festeni.
Szerelmem! Ma sem tudok Rólad semmit, csak érzem, hogy jó volt várni Téged, a kis és nagy halálokat, a kis és nagy és káprázatos utazásokat, lelkedben, bőrödben, hangodban alámerülni, kínlódni és örülni.
Szerelmem! Jó, hogy találkoztunk.
Szerelmem! Te vagy az élet." Vissza

Pálffy Judit

Pálffy Judit műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pálffy Judit könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szerelmes album (dedikált példány) Szerelmes album (dedikált példány) Szerelmes album (dedikált példány) Szerelmes album (dedikált példány) Szerelmes album (dedikált példány)

A lapélek enyhén foltosak.

A címlapon a szerző, Pálffy Judit névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
2.440 ,-Ft
12 pont kapható
Kosárba
konyv