865.692

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A banda cicája

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magneoton KFT
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 259 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 963-7860-27-4
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókkal illusztrálva.

Fülszöveg

Szex, kábítószerek és ... Rock N' Roll
"A Rock cicája" volt. L.A. vad és olykor ijesztő zenei életének királynője. Javíthatatlan romantikus volt, egy profi sztárhajhász, aki habzsolta az életet - és aki most mindenről beszámol!
Mick Jaggerről:.... nagyon intelligens ember volt, én mégis hajlottam volna arra, hogy úgy bánjak vele mint egy tenyészcsődörrel..."
Don Johnsonról:... egy megélhetésért küszködő színész volt, bár őszintén szólva, a küszködésből nem látszott semmi... Az első randevúnk után, melynek során avokádós és zsenge lucernás szendvicseket ettünk a Help étteremben, lovagiasan a hálószobájába kísért...
Jimmy Pageről: " Láttam a bőröndjében békésen szendergő korbácsait, de úgy tettem mintha észre se vettem volna: gyorsan félrenéztem, mintha véletlenül meglestem volna valakit dugás közben."
Jim Morrisonról: "Hosszas smacizás után kiszállt az autóból és azt mondta: Tényleg szeretnélek még látni, édes, látogass meg, vagy hívjál fel amikor csak jólesik."

Pamela Des Barres

Pamela Des Barres műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pamela Des Barres könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem