1.035.018

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyarság

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: TRANS-PRESS
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 20 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelettel átnyújtjuk Önnek kiadványunkat, egy olyan rózsásnak éppen nem mondható korszakban, amikor egyre kevesebb irodalmi alkotás jelenhet meg számtalan ok következményeként. Ám ezúttal újabb... Tovább

Előszó

Tisztelettel átnyújtjuk Önnek kiadványunkat, egy olyan rózsásnak éppen nem mondható korszakban, amikor egyre kevesebb irodalmi alkotás jelenhet meg számtalan ok következményeként. Ám ezúttal újabb bizonyítékot nyert: vannak még jóakaró és nemes emberek széles e hazában.
Tulajdonképpen a fő menedzser Buzássy Lajos ex helyettes államtitkár jóvoltából jelenhetett meg e kis remekmű, aki kitartó lelkesedéssel kutatta fel a lehetőségeket! Így jutott el a Baranya Megyei Agrárkamara és a Rózsafai Mezőgazdasági Szövetkezet vezetéséhez, akik felvállalták a szerző anyagi szponzorálását. E helyről is köszönettel tartozunk mindazoknak, akik véleményükkel és segíteni akarásukkal hozzájárultak az alábbi kiadvány megjelentetéséhez.
Tiszta szívvel reméljük, hogy olvasóinknak sikerül néhány kellemes percet szereznünk Pap János verseskötetével illetve gondolatvilágával. S abban is bízunk, hogy talán lesznek követőink hasonló értékek közreadásával, ebben az eléggé anyagias világban. Vissza

Pap János

Pap János műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pap János könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv