A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Dante

Védőborítós példány

Szerző
Fordító
Róla szól

Kiadó: Rózsavölgyi és Társa
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 334 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta az Athenaeum r.-t. könyvnyomdája. Az "Isteni Színjáték"-ból közölt idézetek Babits Mihály Dante Komédiája címen a Révai Testvérek kiadásában megjelent fordításból valók.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A rendkívüli sikert aratott eredeti olasz kiadás címe magyarul: Az élő Dante. Amikor ugyanis a világhírü olasz iró a halhatatlan Dante életét és eszmevilágát egy páratlanul érdekes műben foglalja össze, ugyanakkor bebizonyítja, hogy Dante eszméi ma inkább élnek, mint valaha.
Papini ezt írja könyvéről: Ezt a könyvet nem tanár írta diákoknak, kritikus kritikusoknak, vaskalapos vaskalaposoknak vagy felületes firkász felületes olvasóknak. Élő könyvnek készült, amelyben élő ember beszél olyan emberről, aki halála óta egy percre se szűnt meg élni. És mindenekelőtt művész könyve ez művészről, flórenci emberé flórenci emberről.
Igaz gyönyörűséggel olvashatja ezért bárki Papini grandiózus Dante-regényét, amely mindenkor őrök értéke marad a világirodalomnak.

Papini

Papini műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Papini könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv