1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pharmindex zsebkönyv 2011

Pulmonológia

Szerkesztő

Kiadó: UBM Medica Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 726 oldal
Sorozatcím: Pharmindex zsebkönyv
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel nyújtjuk át Önnek a PHARMINDEX Zsebkönyv legújabb, Pulmonológia szakkiadását, amely immár hetedik alkalommal jelenik meg.
A kiadvány célja, hogy - a gyógyszerkészítmények... Tovább

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel nyújtjuk át Önnek a PHARMINDEX Zsebkönyv legújabb, Pulmonológia szakkiadását, amely immár hetedik alkalommal jelenik meg.
A kiadvány célja, hogy - a gyógyszerkészítmények leírása mellett - segítse a klinikumban tevékenykedő tüdőgyógyász szakorvosokat a mindennapi gyakorlatban, a legkiemeltebb területeken, a betegellátás során felmerülő kérdések megválaszolásában.
A felnőtt- és gyermekkori asztma valamint az allergiás rhinitis terápiás fejezetek - köszönhetően a szerzők gondos áttekintésének, illetve a korábbi szakmai kollégium alapos összefoglalójának - egyaránt tartalmazzák a régóta alkalmazott és jól bevált kezelési módokat, valamint a legkorszerűbb terápiás elveket is.
Kiadványunkban naprakészen fellelhetők a 2011. április 1-jével hatályos ár- és szakmai változások, így a Zsebkönyv valóban aktuális információforrás. Újdonság, hogy a vényírás és egészségügyi dokumentálás támogatásaként közreadjuk a szakterület leggyakrabban használt BNO-kódjait is megnevezésükkel egy külön fejezetben.
A sok értékes tartalom jól megszokott, könnyen kezelhető, kompakt formában történő megjelenése érdekében eltekintünk a jelen Zsebkönyv felhasználói számra várhatóan kevésbé érdekes termékcsoportok leírásaitól, azonban a legfontosabb adatokat így is szerepeltetjük.
A kötetben szereplő rövidített leírások hűen tükrözik a készítmények legaktuálisabb, hivatalos alkalmazási előírásainak adatait, ám mégsem helyettesíthetik az említett, jogilag kötelező érvényű és autentikus dokumentum ismeretét. Ezért javasoljuk, hogy a PHARMINDEX Zsebkönyv mindennapi használata mellett a teljes hivatalos alkalmazási előírást is kísérje figyelemmel a mindig aktuális elektronikus PHARMINDEX adatbázisokban (PHARMINDEX Plus, PHARMINDEX Online, vagy akár PHARMINDEX Mobil adatbázisok).
A PHARMINDEX Zsebkönyv egy sokrétű gyógyszer-információs rendszer része, mely a receptírás szabályaiban és a rendelhető gyógyszerek körét illetően nyújt eligazítást. A naprakész változásokról rendszeres hírlevelünkből tájékozódhat, melyre feliratkozhat a www.pharmindex.hu weboldalon.
Köszönjük a PHARMINDEX iránti töretlen bizalmát.
Javaslatait mindig örömmel fogadjuk, hiszen a PHARMINDEX Önnek készül.
Szívélyes üdvözlettel:
Dr. Hegybíró Ágnes
ügyvezető igazgató
Budapest, 2011. április 15. Vissza

Tartalom

Impresszum 2
Előszó 3
Bemutató oldal 4
Rövidítések, rendeletek 5
A gyógyszerek ATC szerinti besorolása 53
Nemzetközi nevek szerinti tárgymutató 109
Összefoglaló a közgyógyellátásról 148
A gyógyszerész által egymással helyettesíthető gyógyszerek 150
A gyógyszerkészítmények rövidített leírásai 201
Gyártók és képviseletek címjegyzéke, termékeik felsorolása 615
Gyógyszeres terápia a pulmonológiában 649
Pulmonológiai BNO-kódok 695
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv