1.034.807

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Pharmindex Zsebkönyv 2012/2

Szerkesztő

Kiadó: UBM Medica Magyarország Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 734 oldal
Sorozatcím: Pharmindex zsebkönyv
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel nyújtjuk át Önnek a PHARMINDEX Zsebkönyv legújabb kiadását. Kiadványunk naprakészen tartalmazza a 2012. október 1-jén kihirdetett ár- és szakmai változásokat, így a... Tovább

Előszó

Tisztelt Olvasó!
Örömmel nyújtjuk át Önnek a PHARMINDEX Zsebkönyv legújabb kiadását. Kiadványunk naprakészen tartalmazza a 2012. október 1-jén kihirdetett ár- és szakmai változásokat, így a Zsebkönyv a nyomtatott formához képest kiemelkedően aktuális információforrás.
A kiadvány kézreeső méretének megtartása érdekében továbbra is csak fejléccel jelennek meg a nem támogatott, vény nélkül kapható szerek, valamint a vérpótlók és perfusiós oldatok, egyéb haematológiai anyagok, az allergén kivonatok és a kontrasztanyagok. Amely ebbe a kategóriába tartozó készítmény gyártója fontosnak tartotta készítménye leírásának teljes megjelenését, és támogatást nyújtott ehhez, abban az esetben a teljes rövidített leírás olvasható. A kötetben megtalálhatók az egészségügyi jogcímen, kiemelt vagy emelt támogatással rendelhető gyógyszerek fejlécében a jogcímre vonatkozó BNO-csoportok is. Kérjük, figyeljen arra, hogy ilyen készítmény rendelésekor a BNO kódhoz történő megfeleltetés mellett tekintetbe kell venni az adott készítmény alkalmazási előírásában szereplő indikációt is. A teljes BNO-kódok - megnevezésükkel együtt - a kiadvány egy külön fejezetében jelennek meg. Köszönettel tartozunk azoknak a gyógyszergyártóknak, akik támogatásukkal lehetővé teszik, hogy a PHARMINDEX Zsebkönyv az Ön rendelkezésére álljon.
A korábbi kiadásokban jelen levő gyártók és képviseletek jegyzékét, termékeik felsorolását a kötet megjelenésével egy időben eBook formátumban tesszük elérhetővé és letölthetővé weboldalunkon (www.PHARMINDEX.hu/eBook.xhtml). A leírások fejlécében a társadalombiztosítási támogatásban nem részesülő készítmények esetén közöljük a rendelkezésünkre álló árinformációt. Ennek forrása többféle is lehet: amennyiben a gyártó felénk közölt árat, akkor azt, vagy különböző piaci információk átlagát tüntetjük fel - a rendelkezésünkre álló technikai paraméterek korlátai miatt - megkülönböztetés nélkül. Ezeknek az árinformációknak a felhasználása során mindenképpen figyelembe veendő, hogy egyes esetekben a készítmény ára jelentősen különbözhet.
A kötetben szereplő rövidített leírások hűen tükrözik a készítmények legaktuálisabb hivatalos alkalmazási előírásainak adatait, ám mégsem helyettesíthetik az említett, jogilag kötelező érvényű és autentikus dokumentum ismeretét. Ezért javasoljuk, hogy a PHARMINDEX Zsebkönyv mindennapi használata mellett a teljes hivatalos alkalmazási előírást is kísérje figyelemmel a mindig aktuális elektronikus PHARMINDEX adatbázisokban (PHARMINDEX PLUS, PHARMINDEX Online, valamint a PHARMINDEX Mobil okostelefon alkalmazásokban a legfontosabb operációs rendszereken).
PHARMINDEX Zsebkönyv egy sokrétű gyógyszer-információs rendszer része, mely a receptírás szabályaiban és a rendelhető gyógyszerek körét illetően nyújt eligazítást. A naprakész változásokról rendszeres hírlevelünkből tájékozódhat, melyre feliratkozhat a www.PHARMINDEX-Online.hu weboldalon. Vissza

Tartalom

Impresszum 2
Előszó 3
Bemutató oldal 4
Rövidítések, rendeletek 5
A gyógyszerek ATC szerinti besorolása 47
Nemzetközi nevek szerinti tárgymutató 103
Összefoglaló a közgyógyellátásról 146
A gyógyszerész által egymással helyettesíthető gyógyszerek 148
Új termékek 201
Gyógyszerkészítmények rövidített leírásai 205
BNO-kód megnevezése 699
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Pharmindex Zsebkönyv 2012/2
Állapot:
940 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv