819.730

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Szobanövények ápolása

Gyakorlati útmutató

Szerző
Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Csengőkert Könyvkiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-615-5237-87-4
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva.

Előszó

Könyvünk a legelterjedtebb, legkedveltebb szobanövények - szám szerint 88 - leírását és ápolási-gondozási tudnivalóit foglalja magában.
A könyv elején található általános ismeretek hasznos... Tovább

Fülszöveg


Lakásunk díszítésére, stílusának kialakítására számos mód kínálkozik. Ám egyikkel sem lehet igazán barátságossá, otthonossá varázsolni életterünket, ha hiányoznak belőle a szobanövények. A kertészetekben, szaküzletekben óriási választél áll a vásárlók rendelkezésére a legkülönfélébb virágos és zöld növényekből, a hagyományos vagy éppen egzotikus fajtákból.
A sorozatunkban megjelent Szobanövények ápolása című könyv segít a legkedveltebb szobanövények megismerésében. A könyv első részéből a legfontosabb tudnivalókat ismerhetjük meg a szobanövények környezeti igényeiről, átültetésük mikéntjéről, ápolásukról és szaporításukról.
A könyv második része 88 szobanövény leírását tartalmazza - a gyorsabb eligazodás érdekében - ábécésorrendben. Lényegre törő információk szolgálnak az egyes növényfajták származására, tartási igényeire, gondozására, továbbá szaporítására és betegségeire, kártevőire vonatkozóan.
A szobanövények körüli teendők könnyebb értelmezését és a növények... Tovább

Pappné dr. Tarányi Zita

Pappné dr. Tarányi Zita műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pappné dr. Tarányi Zita könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szobanövények ápolása Szobanövények ápolása
Állapot:
640 ,-Ft
3 pont kapható
Kosárba