| Kiadó: | Egészségügyi Minisztérium Egészségügyi Felvilágosítás Osztálya |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 51 oldal |
| Sorozatcím: | Előadói segédanyag |
| Kötetszám: | 51 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | |
| Előszó és módszertani utmutató | 5 |
| Bevezetés | 9 |
| Táplálkozási ösztön - tudományos táplálkozás irányítás | 10 |
| Jól, helyesen táplálkozunk-e, mit mond erről a tudomány? | 14 |
| A hagyományos táplálkozás és a modern életmód | 17 |
| A táplálkozástudományon alapuló néhány tanács | 22 |
| A tápanyagok hármas feladata | 24 |
| Kiegyensúlyozott és egyeneletes táplálkozás | 27 |
| Változatos étrend, komlpettálás | 30 |
| Teljes értékű ételek elkészítése | 32 |
| Főzés-hevítés időtartama és hőmérséklete | 35 |
| A modern élelmezési technika: főzési technológiai alkalmazása | 38 |
| A napi étkezési ritmus | 41 |
| Függelék | 43 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.