1.034.830

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A lombard kastély

Regény/Védőborítós példány

Szerző

Kiadó: Athenaeum Kiadás
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 320 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Athenaeum Rt., nyomása, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A LOMBARD KASTÉLY vendéget kap: könnyednek látszó útikaland sodor egy fiatal magyar tudóst a kastélyba, ahol a renaissance alig ismert nagymesterének, Milánó egykori udvari festőjének arcképeire akad. A felfedezett képek sorsa telve van bizonytalansággal, születésük titkát féltve őrzi egy zseniális kalandor, aki látszólag kénye-kedve szerint alakítja e képek körül felépített mesevilág életét.
A kaland hangulatát a tudományos lelkiismeret mély, majdnem tragikus kétségei váltják fel s az első összeütközéstől a végső megtisztulásig a szerelmes férfi fojtott szenvedélye vív izgalmas küzdelmet a tudós meggyőződésével.
Képek és emberek csodálatos világa nyílik ki az északolasz tájban, mult és jelen szövődik össze az olvasó szeme előtt, aki az izgalmas fejezeteken keresztül végigkísérheti e hatalmas vizuális erővel megírt történet érdekes szereplőinek sorsát éppúgy, mint azokat a Leonardo da Vinci mágikus köréhez tartozó figurákat, akiket az író ébreszt fel félezeresztendős álmukból.

Passuth László

Passuth László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Passuth László könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv