kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Delta 2000 Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött papírkötés |
| Oldalszám: | 95 oldal |
| Sorozatcím: | Régi falusi receptek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-8308-18-4 |
| Megjegyzés: | Színes egészoldalas fotókkal illusztrálva. |
| Nyelvhal formában, homárral | 4 |
| Nyelvhal formában, lazaccal | 6 |
| Csuka serlegben, békacombbal | 7 |
| Csuka formában | 8 |
| Angolna formában, lazackockákkal | 10 |
| Zöldséges hal formában | 10 |
| Pisztrángfilé-tészta | 12 |
| Csiga formában | 12 |
| Jakab-kagyló formában | 14 |
| Háromszínű hal formában | 14 |
| Szárnyasmáj formában | 16 |
| Libamáj formában | 18 |
| Csirke formában, gombával | 20 |
| Kacsa formában | 22 |
| Fácán formában | 24 |
| Házinyúl formában, kiwivel | 25 |
| Házinyúl formában, maribella szilvával | 26 |
| Vaddisznó formában | 28 |
| Borjúmirigy formában, narancsszeletekkel | 30 |
| Háromszíná főzelék formában | 32 |
| Garnélarákhab | 34 |
| Tengeriparti rák-hab | 34 |
| Paradicsomhab avokádiókrémmel | 36 |
| Brokkolihab | 38 |
| Répahab | 38 |
| Csukagalantin | 40 |
| Szárnyasgalantin | 42 |
| Kacsagalantin | 44 |
| Jakab-serleg | 46 |
| Csuka-garnélarák-nagyrákserleg | 46 |
| Kacsaserleg kucsmagombával | 48 |
| Velőserleg | 48 |
| Pisztráng leveles tésztában | 50 |
| Meleg angolnapástétom | 52 |
| Csukapástétom lazaccal | 54 |
| Kacsapástétom | 56 |
| Meleg galambpástétom | 58 |
| Meleg fürjpástétom | 60 |
| Fürjpástétom | 62 |
| Fácánpástétom | 64 |
| Fogolypástétom | 66 |
| Pacsirtapástétom | 67 |
| Nyúlpástétom | 68 |
| Őzpástétom | 70 |
| Vaddisznópástétom | 72 |
| Pástétom kéregtésztában | 73 |
| Meleg borjúmirigypástétom | 74 |
| Borjú- és sonkapástétom | 76 |
| Kakas tésztában | 78 |
| Lotaringiai pástétom | 80 |
| Marhafilé briósban | 80 |
| Sonka kéregtésztában | 82 |
| Angolnatorta | 84 |
| Lotaringiai torta | 84 |
| Berry-vidéki torta | 86 |
| Parajtorta | 86 |
| Alma briósban | 88 |
| Angol almapástétom | 88 |
| Kalácstészta | 90 |
| Pástétomtészta | 90 |
| Angolm mártás vagy angol krém | 90 |
| Avokádókrém | 91 |
| Paradicsomlé | 91 |
| Zúzott paradicsom | 91 |
| Gomba duxelles-i módon | 91 |
| Haltöltelék | 92 |
| Borjúmuszlin | 92 |
| Kivonat (velouté) | 92 |
| Barna alaplé | 92 |
| Kötött barna alaplé vagy spanyol mártás | 93 |
| Fehér chaud-froid mártás | 93 |
| Barna chaud-froid mártás | 94 |
| Tejszín mártás | 94 |
| Nantua mártás | 94 |
| Holland mártás | 95 |
| Fehér vajmártás | 95 |
| Madeira mártás | 95 |
| Périgueuxi-mártás | 95 |