A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szultán Jancsi

Egy gorilla története

Szerző
Grafikus

Kiadó: Franklin-Társulat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 71 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Fekete-fehér illusztrációkkal. Nyomtatta a Franklin-Társulat nyomdája.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Édes Enikőm és Lillám, - arra kértetek, hogy írjak nektek újévre egy kis mesét... Miről írjak. Tündérekről ti szebbet tudtok, mint én, emberekről talán nem is érdemes írni... hohó!... valami... Tovább

Előszó

Édes Enikőm és Lillám, - arra kértetek, hogy írjak nektek újévre egy kis mesét... Miről írjak. Tündérekről ti szebbet tudtok, mint én, emberekről talán nem is érdemes írni... hohó!... valami nagyszerű jutott az eszembe.
Amerikában, annak is Nyujork - úgy írják, hogy New-York - városában megismerkedtem valakivel, vagy valamivel (nem tudom), aki titeket is nagyon érdekel. Igaz, hogy csak három éves, de már nagy világot bejárt... A meleg Afrikában született, ahol a fekete emberek élnek, onnan hajón elvitték Angolországba, ahol híres orvosok, tudósok jártak hozzá iskolába, mert sokat lehetett tanulni tőle, azután megint hajóra ült és elutazott nagy, nagy Amerikába, annak is Nyujork városába, ahol a föld alatt fut a vasút, ötvenemeletesek a házak és minden gyerek angolul beszél.
Itt találkoztam azzal a valakivel, akiről nektek írni akarok.
Szultán Jancsinak hívják és se nem tündér, se nem ember, hanem majom. Gorilla. Vissza

Pásztor Árpád

Pásztor Árpád műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pásztor Árpád könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv