A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A vér kötelez

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Agave Könyvek
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 304 oldal
Sorozatcím: Mercy Thompson-sorozat
Kötetszám: 2
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-61-5504-966-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Hasonlóan a legtöbb olyan emberhez, akik a saját vállalkozásukat irányítják, én is sokat túlórázom, és reggel korán kezdek. Úgyhogy ha valaki az éjszaka közepén hív telefonon, ajánlom neki, hogy... Tovább

Előszó

Hasonlóan a legtöbb olyan emberhez, akik a saját vállalkozásukat irányítják, én is sokat túlórázom, és reggel korán kezdek. Úgyhogy ha valaki az éjszaka közepén hív telefonon, ajánlom neki, hogy haldokoljon.
- Szia, Mercy - búgott a fülembe Stefan barátságos hangja. - Azt szeretném tudni, tennél-e nekem egy szívességet.
Stefan már nagyon régen túl van a haldokláson, úgyhogy nem láttam okát, hogy kedves legyek. - Képes vagy... - csipásan az ágyam melletti óra vörös számaira pillantottam - .. .három órakor idecsörögni?
Oké, nem pontosan ezt mondtam. Lehet, hogy hozzátettem még pár olyan szót, amit az autószerelők hajlamosak összeszedni a makacs csavarokkal és a lábujjukra ejtett generátorokkal való kalandjaik során.
- Lehet, hogy kérhetsz még egy szívességet - folytattam -, de azt javasolnám, hogy most tedd le, és hívj fel egy civilizáltabb időpontban.
Stefan nevetett. Lehet, hogy azt hiszi, viccelni próbálok. - Van egy munkám, és úgy érzem, a te különleges képességeid nagyban elősegíthetnék a vállalkozás sikerességét.
Az öreg lények, legalábbis az én tapasztalataim szerint, szeretnek egy kicsit homályosan fogalmazni, amikor segítséget kérnek az embertől. Én üzletasszony vagyok, és szeretek a lehető leggyorsabban a konkrétumokra térni. Ebben hiszek. - Hajnali háromkor autószerelőre van szükséged?
- Vámpír vagyok, Mercedes - feleli Stefan gyengéden. - A hajnali három nekem a nap közepe. De nem autószerelőre van szükségem, hanem rád. Tartozol nekem egy szívességgel.
Igaza volt, a fenébe is. Segített nekem, amikor a helyi vérfarkasok Alfájának lányát elrabolták. És figyelmeztetett, hogy be fogja hajtani a tartozást.
Ásítottam és felültem, minden reményét feladva annak, hogy visszaalhatok.
- Rendben. Mit tehetek érted? Vissza

Fülszöveg

A vagány vér-prérifarkas és autószerelő Mercy Thompson ezúttal egy vérfürdő kellős közepén találja magát - ahonnan csak egy kiút van...
Mercynek mindenfelé vannak barátai, még a legsötétebb helyeken is.
És most az egyiküknek tartozik egy szívességgel.
Beleegyezik, hogy testőrként a jóbarátjával, Stefannal tartson, amikor a vámpírnak egy üzenetet kell átadnia egy fajtatársának.
De ez az új vérszívó távolról sem mindennapi, ahogy a benne élő démon sem az.

A démonlovas vámpír olyan mészárlást rendez a városban, amilyet Tri-City települései még nem láttak, és ez a titkos vámpírközösséget is leleplezéssel fenyegeti, így a helyi vámpírkirálynő Mercyhez fordul segítségért. Egy prérifarkas nem lehet ellenfél egy démon számára, de Mercynek több titkos fegyver is lapul a tarsolyában.

Indulhat a vadászat...

Patricia Briggs

Patricia Briggs műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Patricia Briggs könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A vér kötelez

Szép állapotú példány.

Állapot:
2.640 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba
konyv