1.034.175

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Darázsfészek

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 406 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 23 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-370-170-6
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Kegyetlen sorozatgyilkos tartja rettegésben Charlotte városának lakosságát, és különösképpen az idelátogató jómódú üzletembereket, ez ugyanis eddig valamennyi áldozat közülük került ki. Az elkövetés módja már-már rituális gyilkosságra vall, amelybe nem kevés szexuális indíttatás is keverdik. Ennek a szörnyű bűnténynek ered nyomába a Charlotte Observer huszonkét éves bűnügyi tudósítója, Andy Brazil.
A nyomozói ambíciókat dédelgető ifjú újságíró kalandjait követve az olvasó alámerülhet az amerikai nagyváros alvilágának életébe, bepillantást nyerhet magas beosztású női vezetők szövevényes családi és szerelmi ügyeibe, és nem utolsó sorban a női és férfilélek kort, rangot, társadalmi helyzetet nem ismerő rejtelmeibe.
Patricia Cornwell új regényében nem fognak csalódni, akik eddig is népes rajongótáborát gazdagították, és azok sem tudják majd letenni ezt a könyvet, akik még csak most ismerkednek ezzel a lenyűgözően pontos és finom árnyalatokban gazdag írói világgal.

Patricia Cornwell

Patricia Cornwell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Patricia Cornwell könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Darázsfészek
Állapot:
2.840 ,-Ft
14 pont kapható
Kosárba
konyv