1.035.034

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Kutyák szigete

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás helye: Pécs
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 421 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-963-297-140-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Darázsfészek és A Dél keresztje sikeres szerzője ezúttal igencsak vitriolos portrét fest egy amerikai állam politikai vezetésének ámokfutásáról. Patricia Cornwell regényében új, mégpedig szatirikus hangnemmel gazdagítja a nagyvárosi krimi műfaját.
Virginiában kitör a káosz, amikor a teszetosza kormányzó elrendeli, hogy alacsonyan szálló helikopterek ellenőrizzék a közúti forgalmat, és a gyorshajtók kiszűrésére minden útburkolatra fessenek jól látható jeleket. A Chesapeake-öbölben, Virginia partjaitól alig tizennégy mérföldnyire eső különc kis szigeten, Tangieren a rendelkezés nem várt következményekkel jár: az itt élő halászok hadat üzennek saját államuknak.
Judy Hammer, a virginiai állami rendőrség frissen kinevezett főnöke és Andy Brazil, Hammer jobbkeze és bizalmasa igencsak nehéz helyzetben találja magát, amikor próbálja megvédeni az állampolgárokat a saját politikusaitól - és vice versa -, miközben az állam útjain kegyetlen, pszichopata rablógyilkosok garázdálkodnak.

Patricia Cornwell

Patricia Cornwell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Patricia Cornwell könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Kutyák szigete Kutyák szigete

A gerinc megtört.

Állapot:
2.700 ,-Ft
22 pont kapható
Kosárba
konyv