1.034.970

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Déltengeri kalandok

Szerző
Fordító

Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 378 oldal
Sorozatcím: Kapitány és katona
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-549-130-1
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Jack Aubrey kapitánnyal és barátjával, Stephen Maturin hajóorvossal már megismerkedhetett a magyar olvasó a Kapitány és katona A világ tulsó oldalán című regényből. Ez volt a címe a közelmúltban nagy sikerrel játszott filmnek is, amely azonban jórészt ennek az újabb történetnek a motívumain alapul. Még tartanak a napóleoni háborúk; Jack most a Surprise fregatt kapitányaként egy amerikai hajót üldöz a déli tengereken. O'Brian világsikerű regényeiben a tengeri csaták mellett a természet és az emberi lélek féktelen erőivel is meg kell küzdeniük a főhősöknek: tomboló viharral, szerelemmel és féltékenységgel. A lebilincselő kalandok során megismerkedhetünk a Csendes-óceán élővilágával, felvillan néhány mára elfeledett tudós és utazó alakja, s egy izgalmas epizódban különös nők mentik meg Jack és Stephen életét.

Patrick O'Brian

Patrick O'Brian műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Patrick O'Brian könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv