1.114.188

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása

Cooking in Burgundy and Champagne

Szerkesztő
Fordító
Firenze
Kiadó: Casa Editrice Bonechi
Kiadás helye: Firenze
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 63 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Angol  
Méret: 22 cm x 13 cm
ISBN: 88-476-0960-7
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg


Cooking in Burgundy and Champagne
Many people consider these two territories as being blessed by God. Those who appreciate good wine and good food - and everything that has to do with them - know that there are few other places anywhere in the world where Mother Nature has so generously bestowed so many of her gifts. These marvels are found in Burgundy in particular, but also Champagne, the home of the vineyards that produce that nectar that has ahvays made the dreams of men, connoisseurs and non. Frenchmen and citizens of the world - and fortunately continues to do so.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Cooking in Burgundy and Champagne Cooking in Burgundy and Champagne
Állapot:
5.980 ,-Ft
30 pont kapható
Kosárba