1.034.986

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ré álarca

Cselszövés és gyilkosság az ősi Egyiptomban

Szerző
Fordító

Kiadó: Gold Book Kft.
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 293 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 963-9437-61-1
Megjegyzés: Egy fekete-fehér térképpel.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tengeri rablókkal a Nílus deltájában vívott csatái legyengítik és kimerítik II. Tuthmósziszt, de vigaszt talál a győzelmében és a dicsőséges fogadtatásban, amiben a Thébába való visszatértekor minden bizonnyal részesül majd. Csakhogy a folyó Thébával átellenes partján néhányan nem örülnek a hazatérésnek, és egy csapatnyi bérgyilkos felfogad egy boszorkányt, hogy megszentségtelenítsék a fáraó befejezetlen sírját.

Miután újra találkozik feleségével, Hatsepszuttal és népével, Tuthmószisz Amon-Ré szobra előtt áll. Fülében ott cseng a tömeg éjenzése és a harsonák zengése. Egy óra múlva azonban halott, a thébaiak pedig nem tudják kiverni a fejükből a korábban látott baljós előjeleket, a sebesült galambokat az égen.

Szóbeszéd kap szárnyra, a királyi fővároson híresztelések söpörnek végig, miközben Hatsepszut megfogadja, hogy kideríti az igazságot. Amerotke, egy köztiszteletben álló thébai bíró segítségével nekivág, hogy fényt derítsen Egyiptom ősi titkaira.

Paul Doherty

Paul Doherty műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Paul Doherty könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv