1.034.165

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A szerzet (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Albatrosz Könyvkiadó
Kiadás helye: Bukarest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 142 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Paul Drumaru szerző által dedikált példány. Első magyar nyelvű kiadás!
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

Izé - mondta a Vörös - leült a kút mellé, miközben az apja az apámmal tárgyalt, s valami papírokat mutogatott neki, amikkel apám nem nagyon tudott mit kezdeni, mert nem is papírban... Tovább

Előszó

Részlet:

Izé - mondta a Vörös - leült a kút mellé, miközben az apja az apámmal tárgyalt, s valami papírokat mutogatott neki, amikkel apám nem nagyon tudott mit kezdeni, mert nem is papírban láttunk szükséget akkoriban. De az apja mind csak az irataival tolakodott, úgy hogy apám elvette tőle, s kétszer végigtörülte velük az arcát, fentről lefelé és vissza, aztán bedobta őket a kútba.
„Kiborult", mondtam magamban, mivel a pasas szeme egészen kicsi lett, beesett és nem akart visszajönni, úgy hogy közelebb is húzódtam, hozzáfentem a sípcsontomat a fiú lapockacsontjához - én voltam az apuka zsebtükörképe -, s nézelődtem, én mit hajíthatnék be a kútba. Az idegen fekete volt, aszott, de vöröses lila az arca, mint egy faggyús virsli, két pénzt nem adott volna érte az ember. Még közelebb kerültem, gondoltam, ketten, közös erővel kidobhatnánk, s mikor láttam, hogy remeg az ajka, megkérdeztem:
- Ne hozzam a tormás-üveget, bácsi?
Apám barátságosan, visszakézből mellbevert:
- Menj, hozd ide a snapszot a küszöb alól. Elindultam, mintha puskából lőttek volna ki, de éppen mire kellemesen zúgni kezdett a fülemben a szél, az agyamban elrendeződtek az öregem szavai, s szégyenszemre vissza kellett hogy forduljak.
- Mit hozzak? - Mutti ma a küszöb alá dugta el a snapszot - szótagolta apám. - Menj, emeld fel a küszöböt, szedd kii az üveget a gödörből, s hozd ide nekem.
Mentem, felrántottam a konyhai küszöböt, s odavittem neki a pálinkásüveget, apám meg a fogával kihúzta belőle a csutka-dugót, s azt is beköpte a kútba. Vissza

Paul Drumaru

Paul Drumaru műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Paul Drumaru könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A szerzet (dedikált példány) A szerzet (dedikált példány) A szerzet (dedikált példány) A szerzet (dedikált példány) A szerzet (dedikált példány) A szerzet (dedikált példány)

A borító kopottas, a kötés megtört.

A címlapon a szerző, Paul Drumaru névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
3.480 ,-Ft
17 pont kapható
Kosárba
konyv