A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Vegetáriánus ételek

Szerző
Fordító
Fotózta

Kiadó: Mérték Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 168 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 29 cm x 23 cm
ISBN: 963-7304-66-5
Megjegyzés: Színes fotókkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

VEGETÁRIÁNUS ÉTELEK
ZÖLDSÉGES FINOMSÁGOK ELKÉPESZTŐ SOKASÁGA található ebben a könyvben. Az igazi vegetáriánusok mellett az egészségesebb táplálkozásra áttérni szándékozók, avagy a fogyókúrázni vágyók is haszonnal forgathatják, mert mind alapanyagokban, mind fűszerezésben, mind pedig kalóriatartalomban a legkényesebb reformkonyha híveit is kielégítik ezek a receptek. Nem beszélve arról, hogy a világ minden tájáról van a szerzőnek érdekes-ízletes ételleírása, amit ráadásul olyan pontosan ad elő, hogy a még csak egészen kezdő, bizonytalan szakácsok is bátran támaszkodhatnak erre a könyvre! Semmit nem fognak elrontani, és garantáltan sikerük lesz, ha ebből főznek-sütnek. De ha csak belelapozunk a könyvbe, már legszívesebben ott válogatnánk a piacon. Jó étvágyat!

Tartalom

Bevezetés 6
Galéria
A sokoldalú vegetáriánus konyha bemutatója a kifinomult levesektől kezdve a töltött zöldségeken, pitéken és lepényeken át az engedékeny desszertekig
Levesek 10 • Töltött zöldségek 12
Étkezés a szabadban 14 • Lepények és piték 16
Zöldséghalmok 18 • Desszertek 20
Alapanyagok
Megismerhetjük a modern vegetáriánus főzéshez szükséges összes alapvető alapanyagot az egzotikus fűszerekkel együtt. Segítséget kapunk
az alapanyagok kiválasztásához, raktározásához és főzéséhez.
Hajtások, hüvelyesek és magok 24 • Levélzöldségek 26
Gyümölcszöldségek és tökfélék 28
Hagymák és gombák 30 • Gyógynövények és fűszerek 32
Eszközök és technikák
Hogyan válasszuk ki és használjuk a különböző eszközöket
a főzés során? Alaptechnikák lépésről lépésre.
Eszközök 36 • Technikák 38
Receptek
Több mint 140 pompás és ötletes recept minden alkalomra a világ minden részéről mindenkire ösztönző hatással lesz, aki szeret főzni.
Előételek és falatkák 48
Levesek 58 • Lepények és piték 68
Tészta és gnocchi 76 • Párolt és sült ételek 88
Rizs ételek és magvak 98
Töltött zöldségek 106
Saláták 114 • Desszertek 124
Reggelik és tízóraik 136
Étkezés a szabadban 144
MENÜ-ÖSSZEÁLLÍTÁSOK 158
Receptmutató 164
Köszönetnyilvánítás 168

Paul Gayler

Paul Gayler műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Paul Gayler könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
Állapot:
3.480 ,-Ft
28 pont kapható
Kosárba
konyv