A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Az ördög és Prym kisasszony

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Athenaeum Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 213 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-9615-86-1
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Sötétség és a Fény harcában az emberi lélek a csatatér

Viscos, a hegyvidéki kis falucska zárt közösségét főleg öreg emberek, földművesek és pásztorok leszármazottai alkotják. Egy szép napon furcsa idegen érkezik a faluba, akiben többen is magát az ördögöt vélik felfedezni. Az idegen gazdagságot ígér Prym kisasszonynak, a fiatal szállodai alkalmazottnak, ha rábeszéli a falu népét: öljenek meg maguk közül valakit.
Amerre az idegen megfordul, mindenfelé elveti a kétség, gyanakvás és megosztottság magvait - de közben azt jósolja: segítségével a falu ismét virágzásnak indulhat. Elképzelhető-e, hogy Chantal Prym, aki minden erejével igyekszik megváltoztatni az életét, bűntársául szegődjön az idegennek? A faluközösség végül enged-e a kísértésnek, és feláldoz-e valakit? Végül ki győzedelmeskedik a Rossz és a Jó küzdelmében? Ami bizonyos: amint az ember és az emberiség életében, úgy Viscos közösségében is elég egy nap vagy egy hét, hogy sorsdöntő, gyökeres változások menjenek végbe.

Paulo Coelho

Paulo Coelho műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Paulo Coelho könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Az ördög és Prym kisasszony

Szép állapotú példány.

Állapot:
2.480 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba
konyv