| Kiadó: | Fővárosi Gázművek |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 423 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 26 cm x 20 cm |
| ISBN: | 963-322-874-3 |
| Megjegyzés: | Színes, egész oldalas fotókkal illusztrálva. |
| Bevezetés | 5 |
| A vendégvárás örömei és feladatai | 7 |
| A pecsenyék sütéséről (sütés, párolás, pirítás) | 11 |
| Pecsenyék parázson, roston, nyárson, bográcsban | 15 |
| Alufóliában sült finomságok | 66 |
| Mártások rostonsültekhez | 73 |
| Egyszerű ételek, egytálételek | 77 |
| Marhahúsból készült ételek | 120 |
| Sertéshúsból készült ételek | 175 |
| Borjúhúsból készült ételek | 247 |
| Háziszárnyasból készült ételek | 257 |
| Vadhúsok és vadszárnyasok | 299 |
| Halételek | 313 |
| Bárány és birkahúsból készült ételek | 329 |
| Köretek | 339 |
| Saláták | 374 |
| Fűszervajak | 394 |
| Fűszerek és fűszernövények | 396 |
| Étrend összeállítások | 406 |
| Hasznos tanácsok | 414 |
| Kalóriatáblázatok | 418 |