A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Receptek cukorbetegeknek Mireliteből

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 14 oldal
Sorozatcím: Mirelite
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Néhány fekete-fehér illusztrációt tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

A cukorbetegek egyik legfontosabb élelmiszere, a színes zöldfőzelékek. Ásványianyag-tartalma, vitamintartalma a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen. A zöldfőzelék vitamintartalma... Tovább

Előszó

A cukorbetegek egyik legfontosabb élelmiszere, a színes zöldfőzelékek. Ásványianyag-tartalma, vitamintartalma a szervezet egészséges működéséhez nélkülözhetetlen. A zöldfőzelék vitamintartalma védelmet jelent egyes megbetegedésekkel szemben is.
A cukorbetegséggel járó diéta különleges étrendet igényel. Mérsékelni, illetve mellőzni kell a sok szénhidrátot tartalmazó ételek fogyasztását.
A tisztított, gyorsfagyasztott zöldségek előnye - azon túl, hogy a vásárlás és az ételkészítés egyszerűbbé válik -, hogy a diétás étrendnél nélkülözhetetlen szénhidrát-fogyasztás számítása egyszerűbbé válik.
A receptfüzet kiadásával a cukorbetegek számára kíván segítséget nyújtani a mirelite, ezt szolgálja a receptfüzetben található szénhidráttáblázat is. Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv