1.034.226

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kék csillag

(Beau Geste)/A Geste fiúk története

Szerző
Fordító

Kiadó: Palladis Rt. Kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Varrott papírkötés
Oldalszám: 224 oldal
Sorozatcím: Kék-Csillag Trilógia
Kötetszám: 1
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: A Kék Csillag-trilógia első része. Mindegyik kötet önálló regény. Nyomtatta Mojsza János könyvnyomdája, Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:
A zinderneufi különös események.
George Lawrence, a Szent Mihály- és Szent György-rend lovagja, a rigériai polgári közigazgatás elsőosztályú kerületi tisztje, sátorának... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:
A zinderneufi különös események.
George Lawrence, a Szent Mihály- és Szent György-rend lovagja, a rigériai polgári közigazgatás elsőosztályú kerületi tisztje, sátorának nyílása előtt ült és végtelen undorral nézte a sivár afrikai tájat. Semmi szépség nem volt sem a tájban, sem a szemlélő szemében.
A köves és homokos földet köröskörül kiszáradt fű és sárgás bozót borította; itt-ott egy-egy csenevész és rút fa tönkje vitt némi változatosságot a halálos egyformaságba.
Lawrence szeme sárgán égett a láztól, elárulván, mennyi szenvedés van már az utazó mögött: pokoli forróság és portenger, malária, vérhas, rossz ételek, romlott italok és szakadatlan, gyors menetelés az irtózatos melegben.
Teste fáradt volt és beteg, lelke csupa gyötrelem és aggodalom s a lélek a testet, a test a lelket kínozta kölcsönösen. Aggodalomra és bosszúságra volt oka elég. Először is az örök lázongások Shuwa Patrol körül, aztán a kegyetlen chibokok, akik már megint szemtelenkedni kezdtek; a búza is drágult, nyomában éhínség fenyeget; és veszekedő sejkek és gyanús eredetű járványok s legvégül az az átkozott levelezés a zungerui kényelmes hivatalokban pöffeszkedő nagyfejűekkel, akik messziről is mindent jobban akarnak tudni, mint az, aki a helyszínen él és parancsolgatnak s parancsaiknak teljesítése vagy teljes lehetetlenség Vagy egyenlő a legképtelenebb romlással. Vissza

Fülszöveg

P. C. Wren ebben a regényciklusban megrázó képeket fest az Idegen Légió katonáiról, akik között gyémánt-jellemeket talál. Ezeket szeretettel csiszolja, belopja őket szívünkbe, hogy együtt érzünk, szenvedünk és lelkesedünk velük az izzó szenvedélytől fűtött kalandok, rejtélyes végzetdrámák útján.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv