1.035.008

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szexpartnerkeresők

Avagy a hirdetésen keresztüli partnerkeresés (önvallomás-gyűjtemény)

Szerkesztő

Kiadó: Szerzői kiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 196 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN: 963-65-013-4
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Az egész körülöttünk lévő világ rohamos változáson megy keresztül. Tömegesen hullanak szét a családok. Férfiak és nők élnek egyre nagyobb számban önálló háztartásban. Felgyorsult életünket... Tovább

Előszó

Az egész körülöttünk lévő világ rohamos változáson megy keresztül. Tömegesen hullanak szét a családok. Férfiak és nők élnek egyre nagyobb számban önálló háztartásban. Felgyorsult életünket előregyártott készétel, automata mosógép, stressz és magány jellemzi. Lassan már nem lesz szükségünk egymásra, mert szinte mindent meg tudunk oldani egyedül. Egyetlen dolog maradt csupán, melyhez mindenki társat keres: a szex.
Vajon milyen élet vár ránk így a jövőben? Munkahelyünkről hazatérve, majd lezseren leülünk egy számítógép elé, és betápláljuk szexuális vágyainkat? Milyen vastag és hosszú nemiszervvel rendelkezzen a keresett férfiú, bozontos vagy csupasz legyen a hölgy öle? Egyedül kívánunk lenni kiközvetített partnerünkkel vagy inkább csoportos szexre vágyunk?
De ne szaladjunk előre a jövőbe! Jelenleg a kilencvenes évek Magyarországában élünk. Az utóbbi években egyre többen keresik szexpartnereiket apróhirdetéseken keresztül. Léteznek újságok, melyeknek kifejezetten az a céljuk, hogy elősegítsék a partnerkeresők egymásra találását. Az "étlapon" szinte végeláthatatlan oszlopokban sorakoznak a leszbikusok, homoszexuálisok, transzvesztiták, házaspárok, úrnők és rabszolgák, avagy a testüket áruba bocsátó hölgyek és urak hirdetései. Élvezetekhez juthatunk kölcsönös cserealapon vagy kiemelkedően borsos áron is. Mindenki választhat igénye és pénztárcája szerint. Vissza

Fülszöveg

Kedves Partnerkeresők, Olvasók!
Kétéves gyűjtőmunka eredményeként elkészült a "könyv", mely a hirdetésen keresztüli szexpartnerkeresők személyes önvallomásait, tapasztalatait, élményeit tartalmazza.
Magyarországon már évek óta folyik szexuális partnerkeresés újságokban feladott apróhirdetések útján, de behatóan még egyetlen könyv sem íródott a kapcsolatteremtés eme formájáról.
Ilyen hirdetőket kerestem meg levélben, és a visszaérkezett válaszokból állítottam össze ezt az önvallomásgyűjteményt. Mivel a kapcsolatfelvétel postafiókon keresztül történt, a kitárulkozni vágyó nők és férfiak megőrizhették inkognitójukat, s így őszintén vallhattak természetes, avagy mások számára bizarr testi vágyaikról, élményeikről.
Ajánlom a könyvet "Kezdőknek" és "Haladóknak" egyaránt.
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv