1.033.319

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Keressük az idegeneket!

Álom, hit, fantázia, pszichológia és tudomány

Szerző
Fordító

Kiadó: Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 323 oldal
Sorozatcím: Időgép Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 11 cm
ISBN: 963-7755-14-4
Megjegyzés: Fekete-fehér fotókat tartalmaz.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Idegen lények - ez a fogalom amely mindannyiunkból kivált valamilyen hatást. Felidézheti képregények repülő csészealjait kis zöld emberkéket, a Star Trek sorozatot, a NASA kutatását földönkívüli élet után, vagy eszünkbe juthat valami hátborzongató, ami egy Stephen King regény lapjai közül bújt elő.
Ebben a könyvben megpróbáltuk összegyűjteni az összes idegen lényekkel kapcsolatos elméletet. Ezt előttünk még senki sem tette meg. Mint intelligens faj, hajlamosak vagyunk kategorizálni a dolgokat, kezdve azzal, hogy mi a "valóság" és mi a "képzelet". Az a gond ezzel a logikai játékkal, hogy valaki folyton elmozdítja a kapufákat és megváltoztatja a szabályokat. Írtak könyveket kifejezetten a sci-fi és horror, SETI (földönkívüli lények utáni kutatás) kvanutmfizika, "channellers" és ufók műfajában. Mi ezeket a területeket összefogtuk és az egészet bedobtuk egy hatalmas olvasztótégelybe. Ez a könyv öt részből áll: Az álom, a hit, a kutatás, a bizonyíték és a következtetés. Persze bizonyos... Tovább

Fülszöveg

Idegen lények - ez a fogalom amely mindannyiunkból kivált valamilyen hatást. Felidézheti képregények repülő csészealjait kis zöld emberkéket, a Star Trek sorozatot, a NASA kutatását földönkívüli élet után, vagy eszünkbe juthat valami hátborzongató, ami egy Stephen King regény lapjai közül bújt elő.
Ebben a könyvben megpróbáltuk összegyűjteni az összes idegen lényekkel kapcsolatos elméletet. Ezt előttünk még senki sem tette meg. Mint intelligens faj, hajlamosak vagyunk kategorizálni a dolgokat, kezdve azzal, hogy mi a "valóság" és mi a "képzelet". Az a gond ezzel a logikai játékkal, hogy valaki folyton elmozdítja a kapufákat és megváltoztatja a szabályokat. Írtak könyveket kifejezetten a sci-fi és horror, SETI (földönkívüli lények utáni kutatás) kvanutmfizika, "channellers" és ufók műfajában. Mi ezeket a területeket összefogtuk és az egészet bedobtuk egy hatalmas olvasztótégelybe. Ez a könyv öt részből áll: Az álom, a hit, a kutatás, a bizonyíték és a következtetés. Persze bizonyos értelemben önkényesek ezek a címek. Ami az egyik embernek álom, a másiknak valóság, amit az egyik bizonyítékként említ, a másik figyelmen kívül hagy. Mi csak elmondjuk az ember és idegenek létezésébe vetett reménykedő ám gyakran félelemmel átitatott belső meggyőződés történetét.
Attól függetlenül, hogy ez a létezés álom vagy valóság, reméljük könyvünk friss táptalaja lesz az elmélkedésnek, és felkészíti az elkerülhetetlen napra. A kutatás folyik - az idegen lényeket keressük. Vissza

Tartalom

Bevezetés7
Az álom
Ki van ott?11
Idegenek - a sötétség lakói?17
Az idegenekről álomodozó29
Idegen gondolkodás39
William Loosley - hiteles bizonyíték?47
Idegenek a filmvásznon59
A hit
Szálltak már le űrhajók a Földön?71
George Adamski -az első kapcsolatfelvétel87
Élet a Marson99
A channelling és pszichikai kapcsolat109
A Éteriánusok világa125
A kutatás
Valahol a bolygóközi szivárványon túl135
Az eget kémlelve159
Kutatás az ismeretlen világok után167
A bizonyíték
Jelzések az űrből?177
Isten űrhajós lett volna?189
Idegenek a világűrben209
Lezuhant űrhajók és halott idegenek225
Idegenek a figyelem középpontjában243
Az idegenek sajátosságai255
A messzi Szovjetunióban...267
Hol vannak...?281
A következtetések
Amikor megérkeznek az idegenek302
Utószó323
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Keressük az idegeneket! Keressük az idegeneket!
Állapot:
940 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba
konyv