1.035.475

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Befőzés

Házi tartósítás

Szerző

Kiadó: Papp-Ker Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 160 oldal
Sorozatcím: Süssünk, főzzünk
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-00-7336-6
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Sokan kiskerttulajdonosok. Így sok városi ember is érezhet örömet, amikor saját termését begyűjti. Ez után az öröm után következik a gond, mit kezdjünk azzal a termésmennyiséggel, amit nem tudunk... Tovább

Előszó

Sokan kiskerttulajdonosok. Így sok városi ember is érezhet örömet, amikor saját termését begyűjti. Ez után az öröm után következik a gond, mit kezdjünk azzal a termésmennyiséggel, amit nem tudunk azonnal elfogyasztani. A legtöbb gyümölcsre, zöldségfélére a rövid eltarthatóság jellemző. Ezért, ha a termelő későbbre is akar gyümölcsöt és zöldséget hagyni, akkor tartósítania kell.
Azok a háziasszonyok is befőznek, akiknek, nincs kertjük, mert nyáron sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a zöldséghez, gyümölcshöz.
Milyen nagyszerű, ha télen leemelhetünk a kamra polcáról egy-egy üveg lekvárt sütemények készítéséhez, dzsemet a reggelihez, zöldségfélét a levesbe vagy köretnek, befőttet, savanyúságot a főételek mellé.
Az okosan gazdálkodó háziasszony tavasztól őszig zöldségek és gyümölcsök érésének idején - már gondol arra, hogy a zord napokon is változatos és egészséges ételek, kerüljenek az asztalra.
Aki már egyszer megismerte a nyár ízeit idéző, házilag tartósított finomságokat, az tudja, hogy megéri az időt és fáradságot azok elkészítése.
Fontos, hogy a tartósítás a lehető leggyorsabb és legtökéletesebb legyen, hogy a nyert készítmény ízletes, egészséges és tartós maradjon. Mindezeket csak akkor lehet teljesíteni, ha a legmegfelelőbb tartósítási eljárást alkalmazzuk és hibátlan, friss nyersanyagot dolgozunk fel. Könyvünk a házi tartósítás minden válfaját - befőttek, lekvárok és dzsemek, szörpök és ivólevek, befőzéssel eltett zöldségfélék, savanyúságok, fagyasztással tartósított élelmiszerek, szárított és aszalt zöldségek és gyümölcsök - felöleli, illetve a hagyományos befőzési módszerek mellett magában foglalja a modern konyhatechnikai eszközök, a gyümölcscentrifuga, mikrohullámú sütő stb. adta lehetőségeket is.
Reméljük, hogy az itt közreadott receptek, ötletek és jó tanácsok segítséget nyújtanak abban, hogy étrendünk a téli hónapokban is változatos és egészséges legyen. Vissza

Fülszöveg

Könyvünk a házi tartósítás minden válfaját - befőttek, lekvárok és dzsemek, szörpök és ivólevek, befőzéssel eltett zöldségfélék, savanyúságok, fagyasztással tartósított élelmiszerek, szárított és aszalt zöldségek és gyümölcsök - felöleli, illetve a hagyományos befőzési módszerek mellett magában foglalja a modern konyhatechnikai eszközök, a gyümölcscentrifuga, mikrohullámú sütő stb. adta lehetőségeket is.
Azok a háziasszonyok is befőznek, akiknek nincs kertjük, mert nyáron sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a zöldséghez, gyümölcshöz.
Milyen nagyszerű, ha télen leemelhetünk a kamra polcáról egy-egy üveg lekvárt sütemények készítéséhez, dzsemet a reggelihez, zöldségfélét a levesbe vagy köretnek, befőttet, savanyúságot a főételek mellé.
Az okosan gazdálkodó háziasszony tavasztól őszig - a zöldségek és gyümölcsök érésének idején - már gondol arra, hogy a zord napokon is változatos és egészsége ételek kerüljenek az asztalra. Aki már egyszer megismerte a nyár ízeit idéző, házilag... Tovább

Fülszöveg

Könyvünk a házi tartósítás minden válfaját - befőttek, lekvárok és dzsemek, szörpök és ivólevek, befőzéssel eltett zöldségfélék, savanyúságok, fagyasztással tartósított élelmiszerek, szárított és aszalt zöldségek és gyümölcsök - felöleli, illetve a hagyományos befőzési módszerek mellett magában foglalja a modern konyhatechnikai eszközök, a gyümölcscentrifuga, mikrohullámú sütő stb. adta lehetőségeket is.
Azok a háziasszonyok is befőznek, akiknek nincs kertjük, mert nyáron sokkal olcsóbban lehet hozzájutni a zöldséghez, gyümölcshöz.
Milyen nagyszerű, ha télen leemelhetünk a kamra polcáról egy-egy üveg lekvárt sütemények készítéséhez, dzsemet a reggelihez, zöldségfélét a levesbe vagy köretnek, befőttet, savanyúságot a főételek mellé.
Az okosan gazdálkodó háziasszony tavasztól őszig - a zöldségek és gyümölcsök érésének idején - már gondol arra, hogy a zord napokon is változatos és egészsége ételek kerüljenek az asztalra. Aki már egyszer megismerte a nyár ízeit idéző, házilag tartósított finomságokat, az tudja, hogy megéri az időt és fáradságot azok elkészítése.
Fontos, hogy a tartósítás a lehető leggyorsabb és legtökéletesebb legyen, hogy a nyer készítmény ízletes, egészséges és tartós maradjon. Mindezeket csak akkor lehet teljesíteni, ha a legmegfelelőbb tartósítási eljárást alkalmazzuk és hibátlan, friss nyersanyagot dolgozunk fel.
Reméljük, hogy az itt közreadott receptek, ötletek és jó tanácsok segítséget nyújtanak abban, hogy étrendünk a téli hónapokban is változatos és egészséges legyen. Vissza

Péter Jánosné

Péter Jánosné műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Péter Jánosné könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv