A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Házi tartósítás

265 recept

Szerző

Kiadó: Esély Kiadó és Kereskedelmi Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 126 oldal
Sorozatcím: Esély Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-9153-18-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Az okosan gazdálkodó háziasszony tavasztól őszig - a zöldségek és gyümölcsök érésének idején - már gondol arra, hogy milyen nagyszerű, ha télen leemelhet a kamra polcáról egy-egy üveg lekvárt sütemények készítéséhez, dzsemet a reggelihez, zöldségfélét a levesbe vagy köretnek, befőttet, savanyúságot a főételek mellé.
Aki már egyszer megismerte a nyár ízeit idéző, házilag tartósított finomságokat, az tudja, hogy megéri az időt és fáradságot azok elkészítése.
Könyvünk a házi tartósítás minden válfaját - lekvárok és dzsemek, kompótok és befőttek, szörpök és ivólevek, befőzéssel eltett zöldségfélék, savanyúságok, fagyasztott, szárított és aszalt zöldségek és gyümölcsök - felöleli illetve a hagyományos befőzési módszerek mellett magában foglalja a modern konyhatechnikai eszközök - gyümölcscentrifuga, mikrohullámú sütő stb. - adta lehetőségeket is. Az itt közreadott receptek, ötletek és tanácsok segítséget nyújtanak a háziasszonyoknak abban, hogy a téli napokon is változatos és... Tovább

Fülszöveg

Az okosan gazdálkodó háziasszony tavasztól őszig - a zöldségek és gyümölcsök érésének idején - már gondol arra, hogy milyen nagyszerű, ha télen leemelhet a kamra polcáról egy-egy üveg lekvárt sütemények készítéséhez, dzsemet a reggelihez, zöldségfélét a levesbe vagy köretnek, befőttet, savanyúságot a főételek mellé.
Aki már egyszer megismerte a nyár ízeit idéző, házilag tartósított finomságokat, az tudja, hogy megéri az időt és fáradságot azok elkészítése.
Könyvünk a házi tartósítás minden válfaját - lekvárok és dzsemek, kompótok és befőttek, szörpök és ivólevek, befőzéssel eltett zöldségfélék, savanyúságok, fagyasztott, szárított és aszalt zöldségek és gyümölcsök - felöleli illetve a hagyományos befőzési módszerek mellett magában foglalja a modern konyhatechnikai eszközök - gyümölcscentrifuga, mikrohullámú sütő stb. - adta lehetőségeket is. Az itt közreadott receptek, ötletek és tanácsok segítséget nyújtanak a háziasszonyoknak abban, hogy a téli napokon is változatos és egészséges ételek kerüljenek az asztalra. Vissza

Tartalom

Bevezetés7
Befőzési tanácsok9
Befőttek15
Dzsemek és lekvárok35
Gyümölcslevek, szörpök és ivólevek63
Zöldségfélék befőzése75
Savanyúságok és saláták készítése81
Fagyasztás97
Szárítás és aszalás111
Zöldség- és gyümölcsfélék tárolása117
Tárgymutató121

Péter Jánosné

Péter Jánosné műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Péter Jánosné könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Házi tartósítás
Állapot:
980 ,-Ft
5 pont kapható
Kosárba
konyv