1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Ludas Magazin 1976/6.

Kérem a következőt!

Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Mellékhatás
Az elmúlt év őszén, egy esős napon, otthon felejtettem az esernyőmet, jól megfáztam, és hogy elkerüljem a náthát, este bevettem két monopyrint. A két tablettától nyomban... Tovább

Előszó

Részlet:
Mellékhatás
Az elmúlt év őszén, egy esős napon, otthon felejtettem az esernyőmet, jól megfáztam, és hogy elkerüljem a náthát, este bevettem két monopyrint. A két tablettától nyomban ólmos álmosság lepett meg és csak arra ébredtem fel, hogy náthás vagyok. Délután találkoztam orvos barátommal, aki derűsen mosolygott a történetemen.
- Semmi titok nincs a dologban - mondta. Van, akinél a monopyrin-tabletta álmosságot idéz elő. Ismerjük ezt a mellékhatást. Felírok neked egy doboz cyclimint és holnap már nem is fogsz emlékezni a náthádra.
Este bevettem az új gyógyszerből kettőt és egész éjszaka le nem hunytam a szememet, reggelre pedig a lábujjaim elzsibbadtak. Orvos barátom meghallgatott, és sajnálkozva mondta: Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv