A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Bányató

Szerző

Kiadó: Árkád Kiadó-Új Palatinus Könyvesház Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 125 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-9578-05-3
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

"Később így mesélték: özvegy Vadász Katalin délben érkezett, mert defektet kapott a busz, a mentesítő járat pedig eleve zsúfolt volt, és a nagy csomagokkal nem lehetett rá fölférni. Nem tudni pontosan, kitől származott az értesülés, ki tudott a defektről, vagy arról, milyen zsúfolt volt a mentesítő járat, ha volt egyáltalán. Talán csak azért mondták így, hogy jobban kitűnjék, kidomborodjék özvegy Vadász Katalin özvegysége és magánya, meg mert a mentesítő járat olyan szép, tágas kifejezés, mintha az angyali seregekre vonatkozna. Azt sem lehet tudni, hogy özvegy Vadász Katalint látta-e valaki leszállni aztán nagy csomagokkal, vagy ezt is csak lendületből mesélték, gondolva, hogy az özvegyasszony nagy csomagok nélkül elképzelhetetlen. Mintha ők maguk is, férfiak és nők, így képzelnék özvegységüket: nagy csomagokat fognak cipelni, bárhova mennek."

Péterfy Gergely

Péterfy Gergely műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Péterfy Gergely könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv