A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Készüljünk a KRESZ vizsgára

Elméleti alapismeretek "B" kategóriához

Szerkesztő

Kiadó: Magánkiadás
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 42 oldal
Sorozatcím: Egyszerűen, érthetően
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 23 cm x 16 cm
ISBN: 978-963-06-2406-0
Megjegyzés: Fekete-fehér és színes ábrákkal illusztrált.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

Fülszöveg

Sokféle lehetőség közül választhatsz, hogyan, s miként készülj fel erre a vizsgára. A kötelező tanfolyam hallgatás mellett különböző könyvek, jegyzetek és számítógépes segédanyagok állnak rendelkezésedre. Rohanó világunkban azonban egyáltalán nem mindegy mennyire rövid idő alatt, és milyen hatékonysággal sajátítod el a tudnivalókat.
Mind a hivatalos KRESZ jogszabályban, mind pedig az általánosan használatos tankönyvekben jóval több információ szerepel, mint amennyire kezdő vezetőként szükséged lehet.
Ez a kiadvány pont azoknak jelenthet nagy segítséget, akik csak a lényegre kíváncsiak, akik az órai munkát egy jól használható vázlat formájában szeretnék kiegészíteni. Sok-sok év alatt megfigyeltük hogyan jegyzetelnek tanulóink, mit tartanak lényegesnek, hogyan, milyen formában szeretnek hatékonyan tanulni.
Amikor tanulsz belőle, gondolj arra, hogy ezt az anyagot Te állítottad össze, annak a több ezer előtted jogosítványt szerző tanulónak a segítségével, akik hasonló módon készültek... Tovább
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem