A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Kérdések és válaszok a görög mitológiáról

Szerző

Kiadó: M-Érték Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 166 oldal
Sorozatcím: Kötelezők mértékkel
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 963-730-430-4
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Több évezrede élünk együtt és "beszélgetünk" a görög mitológiával, amelyen keresztül bekapcsolódunk egy hatalmas mítoszrendszerbe. Mitológiánk gyűjtőhelye és olvasztótégelye a görög mitológia, tárháza a szimbólumoknak, ihletője a művészeteknek, az emberi önismeretnek. Emberalakú isteneinek történetei eljutottak a népmesék szintjéig, hétköznapi beszélgetéseinkben szinte észrevétlen használjuk sok-sok elemét, jelképét.
Ez a kis könyv új ismereteket ad, és régieket frissít fel, de rejtvényfejtő ösztönünket is próbára teszi, hiszen a régi görögök is szerették a talányt, s önfeledten játszottak, ha tehették. A mai olvasó a lehetséges válaszok helyességét a könyv olvasása során ellenőrizni tudja, feleletet kap a kötet eleji kvízszerű kérdésekre. E kötetet mindazok figyelmébe ajánljuk, akik szeretnék a görög mitológiáról szerzett ismereteiket tovább gyarapítani!

Petz György

Petz György műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Petz György könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv