A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A fehér királyné

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Új Palatinus Könyvesház Kft.
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 445 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-27-086-7
Értesítőt kérek a kiadóról

Fülszöveg

Philippa Gregory, „a királyregények királynője" bemutatja az Angliában dúló halálos viszálykodás, a „Rózsák háborúja" közepette játszódó új sorozat első darabját.
A fehér királyné egy rendkívüli szépségű és becsvágyú nő történetét meséli el, aki magára vonja a frissen megkoronázott király figyelmét, majd titokban feleségül megy hozzá, a királyi méltóságig emelkedik. Miközben Elizabeth felnő magas pozíciója követelményeihez, és családja sikeréért küzd, két fia olyan rejtély központi alakjává válik, amely évszázadok óta zavarba hozza a történészeket: ők a londoni Tower eltűnt hercegei, sorsuk a mai napig ismeretlen.
Philippa Gregory kutatói szenvedéllyel és utánozhatatlan mesélőkészséggel vezeti tovább hűséges olvasóit az angol történelem évszázadaiban, egyúttal gyarapítva a legyőzhetetlen nők portréinak sorát.

Philippa Gregory

Philippa Gregory műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Philippa Gregory könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem