1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Válás után

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Ecclesia
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 193 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 12 cm
ISBN: 963-363-171-8
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Jogában áll-e az anyának és feleségnek otthagyni gyermekét és férjét? - miközben saját boldogságát keresi. Egyáltalán, lehet-e valaki boldog mások boldogtalansága árán? Sok szenvedés és könny után jut el a regény hősnője az egyetlen igaz válaszhoz, melyben a szeretet és áldozat egybefonódik. Jogában áll-e a szülőnek gyermekétől Istent megtagadni? - miközben azt hirdeti, hogy gyermekét szabadnak akarja nevelni, s az majd felnőttként válasszon a hit és a tagadás között. Isten támaszthat-e papi hivatást olyan fiatalember lelkében, akit szülei kiskorában tudatosan hitetlennek neveltek? Miként fonódik össze a szeretet és áldozat a gyermekek életében?
A francia szerző ezekre és hasonló kérdésekre rendkívül fordulatos történet keretében keresi a választ, amely napjainkban,a hűtlenség és válások korában időszerűbb, mint valaha. A főhősök igazi emberek, akik hisznek vagy hinni szeretnének, szenvednek, szeretnek, s az élet göröngyös útján haladnak az üdvösség felé.

Pierre Maurice

Pierre Maurice műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pierre Maurice könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Válás után
Állapot:
790 ,-Ft
6 pont kapható
Kosárba
konyv