A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Kép a képben

Miklosovits László grafikusművész életútja - 40 év alkotómunka - újságcikkek, katalógusokban megjelent írások, kiállításmegnyitók, tévé-, rádióinterjúk, beszélgetések tükrében

Fülszöveg


Kép a képben -avagy képíró a képben
Aki végigolvassa ezt a kötetet, Albertirsa utolsó négy évtizedének egyik meghatározó „intézményébe" kap meghitt bepillantást. Ezt az intézményt úgy hívják: „a Miklosovits".
Tán van abban némi szimbolikus, hogy a későbbi művész fejét gyermekként betörik élete első „alkotása" miatt.
Miklosovits Lászlónak a sors bizony némelykor később is betörte a fejét. Am ezek az ütlegek korán megedzették őt. Sőt! A sorsával egyébként gyakorta elégedetlen grafikus - mint arról a könyvben szereplő rádióinterjúban vall -közel a hatvanhoz eljut valamiféle aktív, cselekvő boldogságos állapotig.
Addig azonban tizenéves kora óta rengeteg stáción kellett, kell végigmennie.
Hogy mindez sikerül neki, azt leginkább talán önfejűen konok szívósságának köszönheti. Annak, hogy mindig, minden körülmény között a maga útját járja. Nagyszerűen jellemzi ezt a következetes magatartást huszonhét évesen adott interjújában a formálódó, saját stílusát firtató kérdésre adott... Tovább
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem