1.031.459

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A budapesti fekete delnő IV. (töredék)

És a nagy válság áldozatai/Regény a jelenkorból

Szerző
Fordító

Kiadó: Mehner Vilmos
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 400 oldal
Sorozatcím: Uj regénycsarnok
Kötetszám: 27
Nyelv: Magyar  
Méret: 16 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Töredék kötet. Az Uj regénycsarnok szépirodalmi folyóirat III. évfolyam 27. száma.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a tartalomból:
"Mikor M. tanító eltávozott Stahlmann házától, annak közelében leselkedett, habár távozása szinlelésére elment a legközelebbi keresztutczáig.
Nem bizott egészen... Tovább

Előszó

Részlet a tartalomból:
"Mikor M. tanító eltávozott Stahlmann házától, annak közelében leselkedett, habár távozása szinlelésére elment a legközelebbi keresztutczáig.
Nem bizott egészen Stahmannban, előbb bizonyosságban akart lenni arra nézve, vajjon Guidó el van-e rejtve a házban vagy sem. Ha a házban nem volt, akkor Stahlman okvetlenül elküldött egy inast a fiu felkeresésére, vagy pedig Guidó csak a tanitó elmenetelét várta s visszasompolygott.
A Stahlmannféle ház közelében, csaknem átellenben volt egy bormés, melynek ablakaiból szemmel lehetett tartani Stahlmann házát. Oda huzódott be M., habár e leshely egy csavargónak látszó ember jelenléte miatt nem volt épen kellemes. Az ablaknál már ott ülő férfi arcza a romlottság bélyegét viselte, pillantása tévedő volt, szemeiben szúró fény csillogott, első tekintetre meglátszott az emberen, hogy kész minden bünre..." Vissza

Pitawall Ernő

Pitawall Ernő műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Pitawall Ernő könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
A budapesti fekete delnő IV. (töredék) A budapesti fekete delnő IV. (töredék) A budapesti fekete delnő IV. (töredék) A budapesti fekete delnő IV. (töredék) A budapesti fekete delnő IV. (töredék) A budapesti fekete delnő IV. (töredék) A budapesti fekete delnő IV. (töredék) A budapesti fekete delnő IV. (töredék) A budapesti fekete delnő IV. (töredék) A budapesti fekete delnő IV. (töredék)

A borító kissé kopott, foltos. A lapélek és néhány lap enyhén foltos. Az eredeti borítót a címlap elé kötötték, ennek sarka hiányos.

Állapot:
3.940 ,-Ft
20 pont kapható
Kosárba
konyv