1.114.790

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig
Ginop popup ablak bezárása
Új könyv

Piték és felfújtak

Szerző

Kiadó: Partvonal Kiadó
Kiadás éve:
Oldalszám: 224 oldal
Nyelv:
Méret: 189 mm x 246 mm
ISBN: 9789636090289

Tartalom

A sütőben sülő húsos, sörös pite illatával semmi sem vetélkedhet, s talán nincs is jobb az első falat sós karamellás, kávés eklerfánknál... A népszerű brit pék, a Kenyér és a Süssünk együtt! szerzőjének új könyve két ínycsiklandó finomságról, a hazájában rajongásig imádott pitékről és felfújtakról szól.

Paul Hollywood nem fél hozzányúlni az angol klasszikusokhoz, s olvasóit olyan könnyen követhető, bombabiztos, csábító receptekkel örvendezteti meg, mint a húsos, burgonyás vagy a sertéshúsos, almás, cideres pite, a bárányhúsos-rozmaringos vesepuding, a kolbászos fonat és a pazar halas pite. De megmutatja azt is, hogyan készítsünk csirkés, chorizós empanadát, kalapos csilis babot vagy éppen tejszínes gombával töltött puffancsot. És ha ez nem lenne elég, akkor ott van még a pudingok királynője és a fűszeres, szilvás pizza, a csokivulkán meg az almás, sajtos pite... Sőt Nagy-Britannia egyes régióit is "megízlelhetjük", ha kipróbáljuk a yorkshire-i túrótortát vagy a Bedfordshire clanger nevű különleges, főételnek és desszertnek is beillő finomságot. Az egyes piték alapjául szolgáló tészták - a gazdag omlós fajtájútól az égetett típusúig - elkészítését pedig részletes útmutatók segítik.

Paul Hollywood Piték és felfújtak című könyve egyszerűen kihagyhatatlan. Akár az édes, akár a sós ízeket kedveljük, legyünk kezdők vagy profik a konyhában: itt az ideje bekapcsolni a sütőt, és elkápráztatni a családot vagy a barátokat egy finom pitével vagy felfújttal.

Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Piték és felfújtak

Olvasatlan példány

Állapot: Új
6.999 Ft
5.599 ,-Ft
Kosárba
Kuponos kedvezmény ezen könyv esetében nem vehető igénybe.